bemutatkozás

Köszöntelek a weboldalamon!

A nevem Prokop Zsófi és én vagyok a Sophita Vintage Interior megálmodója. A kezdeti hobbi mára már a hivatásommá és a fő megélhetésemmé vált. Itt most megismerheted személyes márkám rövid történetét.

Ismerd meg a töténetem

Az egész néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor ugyanis úgy döntöttem, hogy biztos alkalmazotti munkámat hátrahagyom, hogy a hobbimnak és a hivatásomnak éljek. Soha nem szerettem a kötöttségeket így nem voltam oda az irodai munkámért sem. Mindig is egy felszabadító, kreatív munkára vágytam, ahol kiélhettem alkotóképességem. Ezt adta meg nekem végül a bútorok felújítása, átalkítása.  Mindig szerettem a régi dolgokat, bútorban is, járműben is. Volt öreg Bogaram is, Pannóniám is, sok-sok idő, energia ment a felújításukra.

” A bútorokkal kapcsolatban is hasonló véleményen vagyok. Néha sok bosszankodással jár a felújítás, de olyan jó látni, hogy a régi, csúnyácska darabokból miket lehet kihozni. Lehet, hogy valaki már eltüzelne egy teljesen jó, masszív, jól összerakott darabot, csak azért, mert a barna színével már nem illik a lapra szerelt dizájnba. Pedig egy kis barkácsolás, csiszolás, ötletelés, festés, és máris passzolnak a modernebb lakásokba is. Hülyeség, de mintha a régi bútoroknak egyéniségük, lelkük lenne. Szerintem sokkal inkább lehet kötődni hozzájuk, mint az újakhoz. Talán egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes megmenteni őket.”